NVAGT congres 2024

Auteur(s)

door
NVAGT

Gepubliceerd op

14 december 2023

NVAGT congres 2024

We werken met vroegboekkortingen, dus wacht niet te lang. Wellicht ten overvloede, maar de vroegboekkorting geldt alleen als je ook de betaling voor de genoemde datum regelt.

Het thema ‘De weelde van het ongemak’ is meer actueel dan we ons in eerste instantie konden voorstellen. Zowel globaal als landelijk als in ons eigen professionele of persoonlijke leven worden we met ongemak geconfronteerd. En dus is het een ware uitdaging om met elkaar te verkennen wat wij als Gestaltisten hierin te bieden hebben.

Het congres willen we dan ook niet beperken tot alleen een driedaagse happening, maar we willen in aanloop naar het congres het thema al met jullie verkennen.
Om die reden zullen Frans Meulmeester en Els Boumans leden interviewen om hun ideeën en ervaringen rond het thema Ongemak met ons te delen. Frans zal de interviews middels een video opnemen en op de website plaatsen. Els Boumans zal de interviews die zij afneemt, via geschreven tekst publiceren op de website.

Mocht je interesse hebben om een interview te geven, meld je dan aan door een e-mail te sturen naar: fjmeul@gmail.com.

Natuurlijk is een congres niets zonder inhoudelijke bijdragen en daarom nodigen we je ook van harte uit om een aanbod te doen voor een workshop of presentatie dat aansluit bij ons thema. We willen de tijd verdelen om zowel workshops van slechts één uur en enkele van twee uur aan te bieden. Een speciale werkgroep zal voor ons de workshops bekijken en selecteren. Als je een aanbod hebt, meld dit dan vóór 1 januari in een e-mail aan Marga van Blanken via info@praktijkakkerwinde.nl. Jouw eerste aanbod mag kort toegelicht worden door het thema, tijdsduur en vorm te delen. Het gaat slechts om een eerste selectie. Later volgen er meer details.

Volg de ontwikkelingen en meld je aan op https://www.nvagt-gestalt.org/actueel/bijeenkomsten/agenda-detail/15/nvagt-gestalt-congres-de-weelde-van-ongemak