foto NVAGT website 3.png

Gestaltflash

In april lanceerde de NVAGT, geïnspireerd door de communicatie binnen de Vlaamse gestaltgemeenschap, een forum, 'Gestaltflash' genaamd.

Deze Gestaltflash is ruimer opgevat dan de emaillijst met dezelfde naam, die tot december 2020 een veel gebruikt communicatiemiddel was in Vlaanderen.

De nieuwe Gestaltflash is een heus forum, met als doel een online plek aan te bieden voor de Nederlandse en Vlaamse gestaltgemeenschap.

Technisch biedt het forum alles wat je verwacht van zo'n online omgeving, maar laat daarnaast ook toe om alles vanuit je email te regelen, alsof het een emaillijst zou zijn.

Ben je nog niet geregistreerd voor de Gestaltflash en wil je graag de communicatie binnen de Nederlandse en Vlaamse gestaltgemeenschap volgen, registreer je dan via deze link: Registreren Gestaltflash.

Zoek je gewoon het forum? Klik dan hier.

Goed om te weten: je moet geen lid zijn van de NVAGT om deel te nemen aan het Gestaltflash forum.

De NVAGT ondersteunt dit initiatief met de bedoeling de ruimere communicatie binnen de Nederlandstalige gestaltgemeenschappen te versterken, nieuwe contacten en ontmoetingen te faciliteren. Wil je gewoon het introductiefilmpje nog eens zien? Klik dan op onderstaande afbeelding.
Afbeelding-gestaltflash