foto NVAGT website 3.png

Leden detail

Roelianne Dijkstra

Adres
Willem Buytewechstraat 52 B
3024 BN | Rotterdam
Nederland
Sinds 2007 werk ik in een organisatie als coach voor jonge (aanstaande) moeders vanuit VoorZorg, een intensief traject van 2,5 jaar. Daarnaast ben ik in deze organisatie vertrouwenspersoon. Het werken als vertrouwenspersoon zie ik als een waardevolle rol. Medewerkers kunnen terecht voor een luisterend oor, hun hart luchten over ongewenste zaken waarna gekeken kan worden of en hoe er weer met een veilig gevoel samengewerkt kan worden.
Sinds 2014 ben ik gestalt- en psychosociaal therapeut en vanuit de passie voor gestalt ben ik een eigen praktijk gestart. Toentertijd ben ik ook lid geworden van de NVAGT. Dat vind ik van belang om scherp te blijven in het gestalt vak en gevoed te worden door contact met elkaar te hebben.
Binnen de NVAGT ben ik nu ook vetrouwenspersoon. Door jaren ervaring als vertrouwenspersoon ben ik me bewust hoe belangrijk het is om bij een vertrouwenspersoon terecht te kunnen wanneer je als persoon gevoelens hebt van onheuse bejegening of gedrag. Dat maakt dat ik deze rol ook graag binnen de NVAGT wil vervullen. De vertrouwenspersoon is laagdrempelig en het gesprek is vertrouwelijk. Op tijd in gesprek gaan zorgt ervoor dat je de ervaren gevoelens kan delen, steun kan ervaren en er gekeken kan worden naar een voor jou passende stap of oplossing.
Dus mocht je behoefte hebben aan een gesprek, schroom niet en neem gerust contact op.