foto NVAGT website 3.png

Leden detail

Thibaut Legendre

Adres
Westblaak 150
3012 KM | Rotterdam
Nederland
Specialisaties
  • - groepstherapie
  • - jongvolwassenen
  • - trauma
  • - volwassenen
In 2017 richtte ik North90 op, aanvankelijk als een Gestalt coachingspraktijk. Sindsdien heb ik ruim 1000 uur coaching gegeven, individueel en in groepen.
Sinds November 2022, ontvang ik als Gestalttherapeut i.o. cliënten in mijn praktijk in Rotterdam.

Ik bied individuele begeleiding aan volwassenen of begeleiding in groepen. Ik ontvang iedereen die het wil, meestal mensen met existentiële vragen (Vervreemding, faalangst, moeilijke relaties…). Samen onderzoeken we in de eerste sessies of we goed bij elkaar passen. Ik heb geen nauwe definitie van de problematieken waarin ik begeleid, ik heb ervaring met alle vormen van geweld en trauma, hechtingsproblematiek, depressie, angst, en psychose. Verder kan ik me ook, afhankelijk van de situatie, bij een therapietraject aansluiten van iemand met zwaarder psychische klachten, als aanvulling op en in nauwe afstemming met de behandelend psychiater.

Ik geef geen therapie aan stellen en minderjarigen. Ik werk ook niet met zwaar verslavingsproblematiek.

In het merendeel van mijn werk als coach ben ik betrokken bij professionals die een veeleisende of ingewikkelde periode doorlopen, vanwege externe factoren (herstructurering of sterke groei), of persoonlijke uitdagingen (nieuwe rol, meer verantwoordelijkheden, angst of conflict). Met teamcoaching word ik meestal gevraagd om managementteams te begeleiden bij cultuur shaping, het bestrijden van systemische stress en/of burn-out, en successie problematiek.