Nieuws van het bestuur

Auteur(s)

door
Frans Meulmeester

Gepubliceerd op

19 maart 2024

Nieuws van het bestuur

Allereerst vermelden we Georges Lambrechts en Leo van Hove, die voor bijna iedereen in Nederland en Vlaanderen heel bekende mensen waren. Hieronder tref je voor beiden een In memoriam aan.

Daarnaast werden we half december overvallen door het nieuws dat Sheila Hulsthoff haar echtgenoot gediagnosticeerd was met kanker en dat het er niet goed uitzag. “Misschien een jaar, maar het kan ook maar een half jaar zijn”, liet Sheila ons weten. Het ging echter zo snel, dat Sheila ons op 14 februari moest laten weten, dat hij de dag ervoor is overleden. Een verschrikkelijk nieuws.
We weten van Sheila, hoe hecht zij was met haar echtgenoot Jan en dus zal ze zeker heel veel tijd nodig hebben om dit verlies te verwerken en terug een perspectief te vinden. Tot die tijd zal Sheila in ieder geval niet actief zijn binnen de vereniging, maar zij wil ook open houden, hoe zij in de toekomst haar leven verder invulling wil geven.

In de eerste plaats zijn wij in gedachten en in ons hart het verdriet van haar en haar familie. Maar daarnaast missen we haar ook, want ze heeft de afgelopen paar jaar enorm veel voor onze vereniging gedaan. Vanaf het begin heeft ze alles in het werk gesteld om de NVAGT naar de leden te brengen en andersom ook de leden uit te nodigen om actief te worden.  

We hopen dat we snel iemand kunnen vinden die op korte termijn een deel van deze taken op zich of op haar kan nemen.

Inmiddels hebben we de ALV van 24 februari achter de rug. Hieronder tref je een eerste indruk aan. Het voorlopige verslag zullen we zo snel mogelijk op de website plaatsen 

Frans Meulmeester
Voorzitter