PRAAT MEE OVER DE TOEKOMST VAN DE NVAGT

Auteur(s)

door
NVAGT

Gepubliceerd op

19 september 2022

PRAAT MEE OVER DE TOEKOMST VAN DE NVAGT

De “NVAGT komt naar je toe” In Dieren 8/10, Rotterdam15/10 en Heerenveen 29/10 en bijeenkomsten in Utrecht, Noord-Holland en Vlaanderen zijn in voorbereiding. De NVAGT wil graag een vereniging van, voor en door haar leden zijn. Daarom gaat de NVAGT graag met zo veel mogelijk leden in gesprek en komen we naar je toe in jouw regio.
We gaan met elkaar in gesprek naar aanleiding van drie vragen:

1. Wat verwacht je van de NVAGT, wat ontbreekt er nu?
2. Hoe kan de NVAGT stimuleren dat leden zich uitgenodigd voelen om met hun talenten en vaardigheden bij te dragen aan een actieve vereniging voor en door haar leden?
3. Wat wil en kan jij zelf organiseren voor je collega’s? Van alle bijeenkomsten wordt een verslag gemaakt en voorgelegd aan de Algemene Leden Vergadering en voorzien van een advies van het bestuur.
Ik hoop en verwacht veel leden te spreken over wat de NVAGT kan doen om haar leden actief te betrekken. Deze ontmoeting telt mee voor de (her)registratie van de NVAGT voor 3 punten.

Hieronder de agenda:
8/10-22 van 11.00 – 14.00 uur op Buitensingel 63 in Dieren
15/10-22 van 14.00 – 17.00 uur in het Coachhuis Wijnhaven 36 in Rotterdam**
29/10-22 van 11.00 – 14.00 uur in het Filosofisch café, Herenwal 10 in Heerenveen**
**voor Rotterdam en Heerenveen vragen we een eigen bijdrage van € 6,50 pp.

Graag vooraf AANMELDEN bij: sheila.hulsthoff@gmail.com
Als jij een bijeenkomst in jouw regio wilt en je weet een gratis/goedkope locatie waar we met elkaar in gesprek kunnen gaan, dan hoop ik dat je contact met me opneemt. Alle leden persoonlijk spreken is onmogelijk. Maar met de “NVAGT komt naar je toe” bijeenkomsten hopen we een eind op weg te komen.