NOP21 organiseert op dinsdag 15 maart

om 19.30- 21.30 uur

een online-ontmoeting met als thema:

Diversiteit bekeken vanuit de Veldtheorie.

We hebben weer een divers programma. Tijdens dit programma geeft Marten Bos, professioneel begeleider en adviseur voor mens en organisatie, een presentatie over de kwaliteit en de kracht van diversiteit, met aandacht voor de wisselwerking tussen het individu en de wereld. Hij is uitdrager van het motto ”de kracht van het verschil”. Wil je je alvast wat inlezen, dan vind je in de nieuwsbrief bijlages van de bijgevoegde artikels van Marten Bos; ‘coachen van diversiteit’ en ‘diversiteit voorbij de hokjes’. Verdere aanraders zijn de boeken; ‘Als ik luister’ van Glenn Helberg en ‘Mijn ontelbare identiteiten’ van Sinan Çankaya. Na de presentatie van Marten gaan wij in break-out rooms uit elkaar en is er volop tijd om, geïnspireerd door de lezing van Marten, elkaar te ontmoeten en uit te wisselen.

Ben je als Gestalttherapeut nieuwsgierig naar dit thema of wil je meer weten over hoe je diversiteit kunt bekijken vanuit de Veldtheorie, of wil je gewoon graag anderen en-of Gestalt ontmoeten, dan is deze bijeenkomst wellicht een mooie kans om je te verdiepen en je te verbinden met je collega’s.

Dus, reserveer in jouw agenda, dinsdag 15 maart 19.30-21.30 uur. Inloggen kan vanaf 19.15- 19.30 uur. Hierna sluit de Zoom-toegang; later inloggen brengt teveel onrust met zich mee. Om 21.30 uur ronden we onze ontmoetingsavond af.

Deze ontmoetingsavond telt mee voor de (her)registratie van de NVAGT voor 2 punten. Als je een certificaat wenst te ontvangen, word je verzocht om je naam en email adres achter te laten in de chat van de online Zoom sessie. Als je mee doet, is het fijn om je voor- en achternaam goed in beeld te hebben.

Inschrijven is niet nodig, je kunt gebruik maken van onderstaande Zoom link: (deze wordt een dezer dagen geplaatst)

Join Zoom Meeting

 Zoom Video

Join our Cloud HD Video Meeting

Meeting ID: 871 979 8575

Passcode: Awareness

Wees zeer welkom, we kijken uit naar deze ontmoeting!

NOP21 Ien van Duijnhoven, Irma van der Meer, Karen Gielis, Marije Delfsma

Noteer alvast de volgende NOP21 ontmoetingsmomenten die plaats vinden op;
zondag 15 mei van 10.00-12.00 uur.
Dus altijd op de 15e én om de maand!