NVAGT Congres 2015

NVAGT Congres 2015

8ste NVAGT Congres 2015  – 16 t/m 18 oktober, Antwerpen

 

Hieronder kun je de links vinden met de slides en artikelen van de verschillende sprekers en workshopgevers. Op deze site staan de presentaties van degenen die ook daadwerkelijk toestemming hebben gegeven om hun bijdragen te verspreiden.

Congrescommissie 2015: vlnr Noortje Nuijten (secretaresse), Peter Visser, Els Boumans, Anneleen Rabijns, Paul Derkinderen, Thijs Kreukels. Zittend vlnr Roel Kooister en Wasilie Janssen (voorzitter)

‘LANG NIET GEK! PSYCHOPATHOLOGIE EN GESTALTTHERAPIE’

Het 8ste NVAGT-congres ‘Lang niet gek! Psychopathologie en gestalttherapie’ is een groot succes geweest. 225 gestalttherapeuten, gestaltcoachces, gestaltcounselors, studenten en GPO’s hebben deelgenomen aan dit congres.

Gianni Francesetti, Ivana Vidakovic en Ivo Callens verzorgden masterclasses en Gianni en Ivana verzorgden eveneens de keynotespeaches. Zaterdag vonden er 25 workshops plaats die verzorgd werden door collega gestalttherapeuten en -coaches. Het geheel werd gelardeerd met social events, een borrel in de prachtige kapel van het Elzenveld, een diner in één van de mooiste zalen van deze congreslocatie midden in het centrum van Antwerpen, gevolgd door een flitsend (dans)feest waarbij Bas van Dongen en 2djs2many (Bas van Straten en Thijs Kreukels) de muziek hebben verzorgd.

Zondagmorgen heeft Bright Richards een zeer indrukwekkende performance gegeven waarin hij op indringende wijze verhalen vertelde over de tijd dat hij zijn land heeft moeten ontvluchten. Het geheel werd omgeven door prachtige muziek wat gespeeld werd door Jallo Lamin Kuyateh.

Hier vind je de bijdragen van de diverse sprekers:

Gianni Francesetti

Ivana Vidakovic

Ivo Callens

Bright Richards en Jallo Lamin Kuyatheh

Overzicht van de gegeven workshops

Sfeerbeelden tijdens het congres