Links

Links

De NVAGT draagt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van de genoemde websites die niet onder NVAGT vallen.

NVAGT In Gesprek: Digitale, interactieve ledenpagina. Onze leden kunnen hier informatie uitwisselen, interessante artikelen plaatsen en levendige discussies voeren. Klik hier>>

NVAGT Twitterhttps://twitter.com/NVAGT_Gestalt (@NVAGT_Gestalt is één van de middelen om te laten weten wat er gebeurt. Herkenning door #NVAGT en #gestalt.)

GestaltFlash (Forum)https://groups.yahoo.com/neo/groups/Gestaltflash/conversations/topics. Vlaams Gestalt Forum, ook voor Nederlanders interessant. Discussie over therapie bij pornoverslaving en nog veel meer. Je kunt je aanmelden bij Leo van Hove.

VBEGP: www.vbegp.be, Vlaamse Website t.b.v. Professionele Erkenning in Vlaanderen. (Vlaamse Beroepsvereniging voor Experiëntiële Gestalt Psychotherapie VBEGP. Om zich te presenteren in het Belgische veld is deze website. Onderdeel van de NVAGT,  maar voor de profilering en vertegenwoordiging in de belangen in Vlaanderen is deze vorm gekozen die lijkt op de NAP-sectie en de RBCZ groep in Nederland, om in Nederland belangen te behartigen.)

YOUTUBE Kanaal NVAGT. Heb je dat leuke filmpje van Thijs Kreukels gezien over het NVAGT congres? De NVAGT heeft een youtube kanaal geopend. Wanneer je je erop abonneert, dan krijg je vanzelf een melding als er iets nieuws op komt.

NVAGT POH-GGZ LinkedIn groep. In Nederland zijn er steeds meer gestalttherapeuten ook werkzaam als ondersteuner van huisartsenpraktijken op het vlak van psychosociale klachten. Die functie heet POH GGZ. Er is nu een  gevormd om ervaringen uit te wisselen en om op het spoor te komen hoeveel mensen zo werken.

NVAGT RBCZ-LinkedIn groepRBCZ is één van de twee koepels waar  de NVAGT bij aangesloten is. RBCZ onderhandelt met zorgverzekeringen in Nederland over de complementaire zorg. Leo van Bendegem en Rigtje Naber informeren de 70 NVAGT-RBCZ leden via dit kanaal en via de RBCZ-pagina op de NVAGT-website.

NVAGT NAP-LinkedIn groep. De NAP is één van de twee koepels waar  de NVAGT bij aangesloten is. NAP onderhandelt met zorgverzekeringen in Nederland over de complementaire zorg. Wasilie Janssen en Martijn Kets informeren de 100 NVAGT-NAP leden via dit kanaal en via de NAP-pagina op de NVAGT-website.

KOEPELS:

NAP – Nederlandse Associatie voor Psychotherapie   
RBCZ – Regsiter Beroepsbeoefenaren Natuurlijke Gezondheidszorg                                                              

NVAGT GEACCREDITEERDE GESTALT-OPLEIDINGEN:

IVC – Instituut Voor Communicatie  
KIN – Kempler Instituut Nederland
NSG – Nederlandse Stichting Gestalt

OVERIGE:

Klik hier voor: CPION. Om te  controleren of je vrijstelling van bijscholing hebt, vind je op deze website.

Klik hier voor: Nederlandse Academie voor Psychotherapie. Val je niet onder de vrijstelling, maar beschik je over het ECP, dan kun je hier een verkort programma volgen, die o.a. opleidt voor integratief therapeut.

Studiefonds voor studenten in Nepal die de opleiding tot gestalttherapeut volgen: Gestalt in Nepal