Links

Links

NVAGT Twitter

https://twitter.com/NVAGT_Gestalt (@NVAGT_Gestalt is één van de middelen om te laten weten wat er gebeurt. Herkenning door #NVAGT en #gestalt.)

GestaltFlash(Forum)

Via de Gestalt flash kun je vragen stellen aan collega’s of collega’s uitnodigen om een bepaald thema te bespreken. Ga naar  https://gestaltflash.nvagt-gestalt.org/

VBEGP

www.vbegp.be, Vlaamse Website t.b.v. Professionele Erkenning in Vlaanderen. (Vlaamse Beroepsvereniging voor Experiëntiële Gestalt Psychotherapie VBEGP. Om zich te presenteren in het Belgische veld is deze website. Onderdeel van de NVAGT.

NVAGT op Youtube 

YOUTUBE Kanaal NVAGT. De NVAGT heeft een youtube kanaal.  Wanneer je je erop abonneert, dan krijg je vanzelf een melding als er iets nieuws op komt.

NVAGT POH-GGZ LinkedIn groep

NVAGT POH-GGZ LinkedIn groep. In Nederland zijn er steeds meer gestalttherapeuten ook werkzaam als ondersteuner van huisartsenpraktijken op het vlak van psychosociale klachten. Die functie heet POH GGZ. Er is nu een groep gevormd om ervaringen uit te wisselen en om op het spoor te komen hoeveel mensen zo werken.

Nederlandse koepelorganisaties

NAP – Nederlandse Associatie voor Psychotherapie   
RBCZ – Register Beroepsbeoefenaren Natuurlijke Gezondheidszorg            

Europese koepelorganisaties

EAGT   European Association for Gestalt therapy  
EAP   Eorpean Association for Psychotherapy

NVAGT Geaccrediteerde Gestalt Opleidingen

IVC – Instituut Voor Communicatie
KIN – Kempler Instituut Nederland
NSG – Nederlandse Stichting Gestalt

De NVAGT draagt uitdrukkelijk géén verantwoordelijkheid voor de inhoud van genoemde websites die niet onder NVAGT vallen.