Links

Links

NVAGT Twitterhttps://twitter.com/NVAGT_Gestalt (@NVAGT_Gestalt is één van de middelen om te laten weten wat er gebeurt. Herkenning door #NVAGT en #gestalt.)

 

GestaltFlash(Forum)

https://groups.yahoo.com/neo/groups/Gestaltflash/conversations/topics. Vlaams Gestalt Forum, ook voor Nederlanders interessant.  Je kunt je aanmelden bij Leo van Hove

 

VBEGP: www.vbegp.be, Vlaamse Website t.b.v. Professionele Erkenning in Vlaanderen. (Vlaamse Beroepsvereniging voor Experiëntiële Gestalt Psychotherapie VBEGP. Om zich te presenteren in het Belgische veld is deze website. Onderdeel van de NVAGT.

 

YOUTUBE Kanaal NVAGT. De NVAGT heeft een youtube kanaal.  Wanneer je je erop abonneert, dan krijg je vanzelf een melding als er iets nieuws op komt.

 

NVAGT POH-GGZ LinkedIn groep. In Nederland zijn er steeds meer gestalttherapeuten ook werkzaam als ondersteuner van huisartsenpraktijken op het vlak van psychosociale klachten. Die functie heet POH GGZ. Er is nu een groep gevormd om ervaringen uit te wisselen en om op het spoor te komen hoeveel mensen zo werken.

 

Nederlandse koepelorganisaties:

NAP – Nederlandse Associatie voor Psychotherapie   
RBCZ – Register Beroepsbeoefenaren Natuurlijke Gezondheidszorg                                                              

 

NVAGT GEACCREDITEERDE GESTALT-OPLEIDINGEN:

IVC – Instituut Voor Communicatie  
KIN – Kempler Instituut Nederland
NSG – Nederlandse Stichting Gestalt

 

De NVAGT draagt uitdrukkelijk géén verantwoordelijkheid voor de inhoud van genoemde websites die niet onder NVAGT vallen.

Studiefonds voor studenten in Nepal die de opleiding tot gestalttherapeut volgen: Gestalt in Nepal