ONLINE NOP21 BIJEENKOMST VRIJDAG 15 SEPTEMBER 2023 THEMA: TRANSGENDER EN GESTALT

<< Terug naar Agenda overzicht

ONLINE NOP21 BIJEENKOMST VRIJDAG 15 SEPTEMBER 2023 THEMA: TRANSGENDER EN GESTALT

vrijdag
15
september
Locatie: Online

UITNODIGING VOOR JOU…. ÉN VOOR JOU…. ÉN DUS ÓÓK VOOR JOU IS DEZE UITNODIGING VOOR de 12e ONLINE NOP21 BIJEENKOMST

VRIJDAG 15 SEPTEMBER 2023 19:30 -21:30 UUR THEMA: TRANSGENDER EN GESTALT WAT ALS JOUW GENDERIDENTITEIT NIET OVEREENKOMT MET JOUW GEBOORTE GESLACHT?

NOP21 (NVAGT Ontmoetings Platform 2021) organiseert op 15 september a.s. een online-ontmoeting met als thema transgender zijn. Gastspreker: Jonathan Top. Johan Top, Gestalttherapeut, heeft een eigen praktijk aan huis en is gespecialiseerd in transgenderproblematiek. Hij heeft veel ervaring met dit thema, zowel op het persoonlijk vlak als wel door de vele cliënten die hij hierin begeleidt.

Heb je (veel) ervaring opgedaan als Gestalttherapeut met dit thema of juist nog niet? Wees er online bij om vragen en ervaringen met elkaar te delen! Als Gestalttherapeut kan je vroeg of laat in contact komen met een cliënt die worstelt met zijn/haar genderidentiteit. Vragen die dan opkomen, kunnen zijn:
  • Hoe is dat, leven als transgender? Hoe kijk je dan de wereld in?
  • Wat doet het in de dynamiek met de omgeving?
  • En hoe werk je als Gestalttherapeut met deze cliënten , wat helpt wel en wat niet?
Deze ontmoetingsavond begint met een interview. Jonathan vertelt over zijn wezenlijke betekenis om niet als vrouw maar als man verder te leven. We worden meegenomen in de (be)leefwereld vanuit transgender zijn en hoe contact maken werkt. Vanuit hier ontmoeten wij elkaar verder en verdiepen we nader. Als je al vragen hebt omtrent dit thema, dan kun je deze middels de onderstaande link kenbaar maken. https://nl.surveymonkey.com/r/KD2C3Y7 Reserveer vrijdag 15 september a.s.. Inloggen kan vanaf 19.20 tot 19.30 uur. Om 21.30 uur ronden we onze ontmoetingsavond af. Inschrijven is niet nodig, je kunt gebruik maken van onderstaande Zoom link. Deze ontmoetingsavond telt mee voor de (her)registratie van de NVAGT voor 2 punten.

We kijken uit naar deze ontmoeting ! https://us02web.zoom.us/j/8719798575?pwd=eEw2SVIrVTFUYUM5RUtOTjZjMkYyZz09

NOP21 OPROEP: WIE WIL ONS KOMEN VERSTERKEN? HEB JE INTERESSE, LAAT DIT DAN AAN ONS WETEN! Ien van Duijnhoven, Irma van der Meer, Karen Gielis

Vind hier een Gestalttherapeut of Gestaltprofessional

TOON ALLE