De NVAGT komt naar je toe in Rotterdam

<< Terug naar Agenda overzicht

De NVAGT komt naar je toe in Rotterdam

zaterdag
15
oktober
Locatie: Rotterdam

De NVAGT wil graag een vereniging van, voor en door haar leden zijn. Daarom gaat de NVAGT graag met zo veel mogelijk leden in gesprek en komen we naar je toe in jouw regio. We gaan met elkaar in gesprek naar aanleiding van drie vragen:

  • Wat verwacht je van de NVAGT, wat ontbreekt er nu,
  • Hoe kan de NVAGT stimuleren dat leden zich uitgenodigd voelen om met hun talenten en vaardigheden bij te dragen aan een actieve vereniging voor en door haar leden?
  • Wat wil en kan jij zelf organiseren voor je collega’s?
De bijeenkomst is in Het Coachhuis en er is plek voor ongeveer 10 deelnemers. Meld je dus aan om te weten of er nog plek is op: Het Coachhuis Rotterdam zaal B1.02 Zaterdag 15 oktober 14.00 – 17.00 uur Coachhuis Rotterdam, Wijnhaven 36, 3011 WS Rotterdam. Deze ontmoetingsavond telt mee voor de (her)registratie van de NVAGT voor 3 punten. Voor de kosten vragen we aan de deelnemers een bijdrage van € 6,50 AANMELDEN bij: sheila.hulsthoff@gmail.com uiterlijk 12 oktober Ik ben met collega’s bezig om meer bijeenkomsten te organiseren in Noord-Holland, Utrecht en de Noordelijke provincies Drenthe Friesland en Groningen. Daarover later meer.

Vind hier een Gestalttherapeut of Gestaltprofessional

TOON ALLE